Ons verhaal

2022 - Trends Gazelle

We zijn uiteraard enorm dankbaar en fier met deze eerste Trends Gazelle nominatie onder de categorie middelgrote ondernemingen. De nominatie is een prestatie van het hele team, maar ook door onze duurzame samenwerkingen met onze partners en klanten. We zijn enorm blij dat we het afgelopen meer waarde dan ooit hebben gedeeld om Belgische ondernemingen te helpen groeien – en tegelijkertijd zelf ook als organisatie enorm gegroeid te zijn.

Inzetten op kwaliteit en kennisdeling dienen we te allen tijde aan te houden, zodat we ertoe kunnen bijdragen dat ook onze klanten tot de nieuwe Trends Gazellen behoren.

In de categorie van middelgrote ondernemingen binnen Oost-Vlaanderen mogen wij fier zijn op onze 61e plaats.

2020 - IP Communications

Op 5 februari 2020 heeft DAVO Group (voormalige DAVO Communications bvba) een overeenkomst gesloten om de aandelen van zijn sectorgenoot IP Communications over te nemen.

Kenneth Remue, gedelegeerd bestuurder DAVO Group:

“Vanaf heden bundelen we onze krachten. DAVO Group ondersteunt de verdere groei van IP Communications door het delen van zijn know-how en expertise.” In 1 klap genieten de klanten van IP Communications van een brede waaier aan extra geïntegreerde diensten waaronder netwerksecurity, Wi-Fi, camerabewaking en diensten rond gestructureerde bekabeling.

2019 - DAVO Group

Davo Communications wordt omgedoopt tot DAVO Group met drie complementaire business units:

Dit geeft ons de mogelijkheid om binnen tal van sectoren en op een pro-actieve manier netwerk oplossingen uit te werken.

Lees ook: Davo Communications wordt DAVO Group

2018 - Davocom wint de Europese BeActive Award

Davo Communications wint de European BeActive Workplace Award. Een initiatief van de Europese Commissie die bedrijven wil belonen die een healthy lifestyle en meer beweging bij hun medewerkers stimuleren.
Uit tal van Europese inzendingen werd de case van Davo Communications als beste praktijk geselecteerd én als ‘outstanding’ benoemd.

“Out of all the applications for this year’s award your story truly stood out.”

Op 17 oktober 2018 trok Davocom naar Sophia om de #BeActive award in ontvangst te nemen. 

2014 - Verhuizen

Onze stek in Drongen was helemaal niet voorbereid op deze snelle personeelsuitbreiding. De nood naar meer werk- en opslagruimte drong zich steeds meer op.

Ons nieuw gebouw bevindt zich op het bedrijventerrein The Loop in Gent.

Routebeschrijving

2011 - Eerste kantoor Drongen

Samen met de aanwerving van de eerste twee medewerkers verhuisde Kenneth zijn server van onder zijn salon naar een professionele kantooromgeving. 

De poes van de buren zorgde tijdens de kantooruren  voor de huiselijke sfeer bij Davocom.

2009 - Davo Communications opgericht

In 2009 nam Kenneth Remue figuurlijk de sprong om een eigen zaak op te richten. Bij Siemens Enterprise Communications wist Kenneth een mooie carrière op te bouwen. Begonnen als installateur van Siemens telefooncentrales tot expert service engineer. Doorheen de jaren had hij zich opgewerkt tot expert, waardoor hij wereldwijd opgeroepen werd om de moeilijkste cases op te lossen. 

Maar de onweerstaanbare drang naar het ondernemersschap lonkte, en in 2009 waagde hij de sprong. Deze hands-on ondernemer mag zichzelf fiere CEO noemen van DAVO Group

How can we connect you?

Contacteer ons