Toegangscontrole

Verhoog de veiligheid door toegang te beheren.

Waarom toegangscontrole?

Toegangscontrole is bij veel bedrijven nog niet ingeburgerd en staat hoogst waarschijnlijk niet bovenaan de prioriteitenlijst. Toch is toegangscontrole een essentieel aspect om de veiligheid en beveiliging van gebouwen, toegangen en gevoelige informatie te waarborgen.

Dankzij een toegangscontrolesysteem heb je volledige controle over wie er toegang heeft tot gebouwen, informatie, netwerken...

VEILIG  EENVOUDIG BEHEER SCHAALBAAR  KOSTENBESPAREND  CONTROLE 

 

"De deuren van ons kantoor en magazijn worden op dit moment nog gesloten met gewone sleutels. Af en toe gebeurt het dat deze de hele dag/nacht ontgrendeld zijn, zonder dat we het echt doorhebben. Een betere uitnodiging om een gebouw te betreden voor diefstal is er niet. Wij zijn begonnen met de eerste stappen voor een toegangscontrolesysteem."

 

Toegangscontrole voor iedereen

  • Intercom systemen
  • Bluetooth
  • Toegangsbadges
  • Mobiele integraties
  • Management platform voor centraal beheer

 

Welke toegangscontrole heb ik nodig?

Een toegangscontrolesysteem is verschillend van bedrijf tot bedrijf. Elk gebouw of systeem heeft specifieke eigenschappen die bepalend zijn voor het type toegangscontrole. Wij overlopen graag samen de situatie en behoeften van de organisatie en bekijken op die manier welk systeem het meest geschikt is.

  1. Contacteer ons via mail of telefonisch voor een verkennend gesprek.
  2. Een specialist neemt contact op en geeft de nodige informatie mee.
  3. Tijdens een afspraak ter plaatse worden de zaken specifiek besproken.
  4. Een offerte wordt opgemaakt en overlopen.

 

How can we connect you?

Contacteer ons