Koppel je CRM met VoIP-telefonie

Waarom CRM-software koppelen met telefonie?

Gebruik je een CRM- of ERP-systeem en daarnaast nog een apart telefoniesysteem? Werk efficiënter door beide te gaan koppelen. Op die manier blijf je gebruik maken van je favoriete software en integreer je extra functies.

  1. Start meteen je oproepen vanuit de gekende interface.
  2. Gekende nummers worden meteen opgezocht in CRM of ERP pakket.
  3. Klant snel en efficiënt te woord staan.

 

Integratie Whise

Whise is een vastgoedsoftware waarmee je klantenrelaties beheert en prospectie opvolgt en automatiseert. Koppel deze allesomvattende CRM-software met je telefonie en ga voor meer vastgoedtransacties. 

Ontdek de mogelijkheden

Integratie Odoo

Softwarepakket voor ERP bij KMO's, die data opslaat met een databank ik combinatie met een webclient. Optimaliseer de kwaliteit van je data door je telefonie te integreren in deze software.

Integratie Fuga

Online toepassing, gecreëerd voor en door dierenartsen. Beheer je dierenartsenpraktijk en vereenvoudig je administratie. Integreer daarbij nog eens je telefoniesysteem en weet meteen wie belt en wat die klant zijn historiek is.

Integratie Teamleader

Organiseert je werk op één plek, dankzij de integratie van je telefonie neem je ook deze feature meteen mee in één en hetzelfde pakket.

Integratie Hubspot

Tool voor beheer van marketing, sales en klantenservice .

 

Vragen?

Wil je graag meer weten over een specifieke koppeling, of staat de gewenste integratie er niet meteen tussen? Stel ons de vraag en wij bekijken de mogelijkheden voor een mogelijke integratie.

Contacteer ons

 

How can we connect you?

Contacteer ons