DAVO Group

#totallyDAVOted

Kenneth Remue - CEO

Wie zijn we?

DAVO Group is IT-integrator van performante, veilige datasnelwegen, complexe voice-oplossingen, VoIP-telefonie, Wi-Fi, netwerkbeveiliging, camerabewaking, telewerk oplossingen, verpleegoproepsystemen... kortom betrouwbaar IT maat-en denkwerk in een communicatief sterk evoluerende digitale wereld.

complex Solutions, easy Experiences

Een kwalitatieve netwerkinfrastructuur is het kloppend hart voor ieder bedrijf. Wij zorgen voor een totaalvoorziening van hardware, software en serviceverlening.

Wat doen we?

DATA infrastructuur & operatordiensten

Wij de complexiteit, jij de ervaring

Wat we doen is uitermate complex en heel uitdagend, maar als meesters in data en voice zetten onze teams dit om in een ultieme gebruikerservaring. 

  • Opleidingen op maat van de gebruiker
  • De klant en haar medewerkers begeleiden in deze change
  • Adviseren en kennis delen. Jij kiest hoeveel je intern verder opvolgt en wat je wil outsourcen.

#totallyDAVOted team

DAVO Group draait volop door flexibele en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisatie. Iedereen is enthousiast en dat is aanstekelijk. Met de juiste persoon op de juiste plek en wederzijdse betrokkenheid tussen het bedrijf en de medewerkers, komt iedereen tot zijn recht. Geen overbodige managementlagen en geen bureaucratie bij ons!

Tevreden medewerkers die hard werken en met z’n allen een fantastisch product en service weten neer te zetten. Dat is de kracht van ons team. Samen sterk!

Bekijk onze jobopportuniteiten!

 

Benieuwd naar onze geschiedenis? Bekijk hier hoe het allemaal begon.

 

How can we connect you?

Contacteer ons