FAQ
Waarmee kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen

We zijn er om je te helpen! De belangrijkste vragen vullen we steeds aan in onze FAQ. Niet gevonden wat je zoekt? Wij helpen je.

Bekijk de onderwerpen
Support

Hier spreek je met mensen, niet met een bedrijf. Kan je er even niet meer aan uit? Onze supportdienst ondersteunt je bij je vragen.

Wij helpen je graag
Vind hier enkele onderwerpen
Veel gestelde vragen

Hier vind je een overzicht van alle facturen, onderhoudscontracten, onze contactgegevens én je kan er heel eenvoudig een storing of aanpassing aanvragen en de status ervan opvolgen. Wil je een complimentje aan onze medewerkers geven? Dat zouden we heel fijn vinden.

Na de oplevering en activatie van jouw vaste nummers mailen we onze contactpersoon van jouw onderneming de logingegevens. Omwille van veiligheidsredenen, raden we steeds aan om jouw paswoord zo snel mogelijk te wijzigen. Wanneer je deze gegevens niet onmiddellijk terugvindt, aarzel zeker niet om een mailtje te sturen naar info@davogroup.be.

Surf naar portal.davogroup.be of klik bovenaan deze website op "klantenportaal". Nog even jouw login en wachtwoord invullen en je hebt toegang tot jouw persoonlijk DAVO Group account.

Soms kan het gebeuren, inloggegevens zijn verdwenen en daardoor kan je niet meer inloggen. Klik bij het inloggen via portal.davogroup.be op ‘Wachtwoord vergeten’, wij sturen je meteen een e-mail met je nieuwe logingegevens. Valt hij niet in je inbox? Laat het ons weten via info@davogroup.be.

Wanneer je niet kan inloggen via jouw e-mailadres en/of je krijgt via 'wachtwoord vergeten' geen e-mail met jouw nieuwe logingegevens, kan dat betekenen dat jouw e-mailadres niet aan het DAVO Group account gelinkt is. Neem via info@davogroup.be contact met ons op met de vraag om jou de juiste accountgegevens te bezorgen. Wij maken dat voor jou in orde en indien je gemachtigd bent om dit account te beheren, ontvang je van ons een nieuwe loginaanvraag.

Wens je meerdere medewerkers uit jouw organisatie toegang te verlenen tot het klantenportaal? Dan kan je dit eenvoudig via info@davogroup.be aanvragen. Geef hierbij het juiste e-mailadres van de nieuwe gebruiker mee en deze persoon ontvangt binnen de 5 werkdagen een e-mail met een link om een profiel op het account van jouw bedrijf aan te maken.

Als onderneming streven we naar die optimale "easy Experiences" voor onze klanten. Het toekennen van verschillende rechten als je extra gebruikers toegang tot jouw account wenst te geven, is op dit moment nog niet mogelijk. Weliswaar staat deze aanpassing op onze optimalisatielijst. To be continued!

Een SLA of service level agreement geeft u zekerheid in een snelle tussenkomst. Ons ticketingsysteem is namelijk voorzien van een timer dewelke begint te lopen van zodra een incident werd aangemaakt. De timer stopt op het moment het ticket door 1 van onze medewerkers wordt geaccepteerd en dus klaar is voor analyse. Als klant kan je kiezen tussen verschillende SLA agreements: basic, omnium of full omnium.

Meld het incident via support@davogroup.be. De supportlijnen houden we bij voorkeur vrij voor klanten met ernstige storingen. Via jouw mail naar onze supportdienst wordt er automatisch ticket gelogd. Je ontvangt een ticketnummer waardoor je de status van het ticket kan opvolgen. Doordat ons systeem alles automatisch logt kunnen we intern alles monitoren en nagaan of de responstijden nageleefd worden. Het geeft ons inzichten om onze klanten de verwachte kwaliteit aan te bieden. Wij helpen je graag!

Ben je een bestaande klant bij DAVO Group en je wil extra (vaste of mobiele) nummers aanvragen? Dat kan! Stuur een mail naar support@davogroup.be met omschrijving van jouw wensen: wil je 1 nummer of een nummerreeks van 10 tot 100 nummers; een bepaald zone- of service nummer (09, 050, 0800,...); ... We kijken intern na welke nummers beschikbaar zijn en na jouw toestemming, activeren we deze nummers onder jouw organisatie.

Als klant krijg je automatisch toegang tot ons klantenportaal. Via een persoonlijk account vind je alle facturen van de gesprekskosten terug en kan je zelf de gesprekskosten binnen jouw onderneming opvolgen. Zo zie je in 1 oogopslag wie de grootste verbruikers zijn maar ook welke nummers niet meer in gebruik zijn. Jij krijgt de volledige controle over het telefoniegebruik binnen jouw onderneming.

Soms heb je een nummer dat niet meer in gebruik is, waarom er dan ook nog voor betalen? Opzeggen kan dus heel eenvoudig via een mail naar support@davogroup.be. Geef hierbij duidelijk aan vanaf welke datum dit nummer gedeactiveerd mag worden. Bij deactivatie ontvang je een bevestiging en vanaf de volgende maand zal dit nummer ook niet meer gefactureerd worden. Nummers die tot een nummerreeks behoren (10- of 100-tal) kunnen niet individueel gedeactiveerd worden. Hou er verder rekening mee dat bij deactivatie het nummer niet meer beschikbaar zal zijn.

Ben je klant dan regel je dat heel eenvoudig rechtstreeks met jouw accountmanager. Nog geen klant of je weet niet precies bij wie je terecht kan? Vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@davogroup.be. Wij zorgen ineens dat de juiste persoon contact met jou opneemt.

Als klant van DAVO Group kan je via het klantenportaal de gesprekskosten terugvinden. Geen klant, maar wel nieuwsgierig? Vraag via info@davogroup.be naar onze tarieven voor de VoIP-diensten. Onze accountmanagers bezorgen je dit met plezier.

Laat het ons op tijd weten! Jouw facturatie- en contactgegevens kunnen we heel snel aanpassen. Maar om de verhuis technisch in goede banen te leiden, vergt echter meer tijd. Geef een seintje aan je accountmanager en hij of zij kijkt graag mee naar de noden van je organisatie en de technische beschikbaarheid op je nieuwe locatie. Uiteraard kan je jouw verhuisplannen via info@davogroup.be doorgeven. Hou er rekening mee dat we 4 tot 6 weken nodig hebben om dit in goede banen te leiden zodat je op de dag van de verhuis steeds bereikbaar bent.

Maak het ons en jezelf gemakkelijk door de maandelijkse betaling van onze operatordiensten automatisch te laten verlopen. Stuur een mail naar boekhouding@davogroup.be met als onderwerp 'domiciliëringsaanvraag' en je ontvangt van ons een invuldocument met dit mandaat binnen de 5 werkdagen. Dit document moet ondertekend teruggestuurd worden naar "DAVO Group - boekhouding" en naar de bank of financiële instelling van jouw organisatie. Wij maken de wijziging langs onze kant in orde.

Let op: de financiële instelling van jouw organisatie moet ook steeds de toelating en dus jouw mandaat krijgen om dit in orde te maken. Van zodra dit is gebeurd en jouw bank de nodige zaken in orde heeft gebracht, kan de domiciliëring de volgende maand doorgaan.

We zetten sterk in op transparante facturatie zodat het voor jou heel duidelijk is voor welke diensten je betaalt en welke interventies al dan niet in jouw contract zitten. Zijn er toch zaken die niet duidelijk zijn en waar je verdere toelichting bij wenst dan helpen we jou heel graag. Stuur de vraag met het factuurnummer naar boekhouding@davogroup.be. Indien het geen administratieve vraag is, spreken zij jouw accountmanager aan om te kijken of er eventueel iets misgegaan is in onze processen. Hierna koppelen we gewoon naar jou terug en bekijken we hoe we er samen uitkomen.

Jammer om te horen dat er een einde komt aan onze samenwerking. Wij wensen jou en je organisatie alvast het beste toe.

Om de samenwerking correct af te sluiten dien je een aangetekend schrijven te sturen naar: "DAVO Group NV, Boekhouding, Poortakkerstraat 41D, 9051 Sint-Denijs-Westrem". Van zodra wij jouw opzegging ontvangen hebben, nemen we nog telefonisch contact op om een aantal zaken te bespreken. Er wordt dan ook bekeken of er sprake is van een onmiddellijke stopzetting of een stopzetting in de toekomst.

Gaat het over het opzeggen van onze operatordiensten (VoIP gesprekken, en internetllijnen) dan volstaat het om de opzegging via e-mail aan te vragen. Dit doe je naar info@davogroup.be, met een duidelijke omschrijving van jouw opzeggingstermijn. Indien deze conform de onze voorwaarden zijn, ontvang je hiervan bevestiging. Wijken deze af dan brengen we jou binnen de 5 werkdagen op de hoogte van de mogelijkheden.

Wie gebruik maakt van bewakingscamera's dient wettelijk enkele zaken in orde te brengen:

  1. Aangifte van het camerasysteem.
  2. Een register van beeldverwerkingsactiviteiten bijhouden.
  3. Een pictogram aanbrengen volgens de wettelijke regels.

Closed circuit television (CCTV) binnen camerabewaking betekent dat camerabeelden niet publiekelijk uitgezonden worden of te ontvangen zijn. De eigenaar heeft volledige controle in handen, een gesloten circuit.

How can we connect you?

Contacteer ons