CCTV

CCTV staat voor "Closed Circuit Television" en is een systeem van camera's die zijn verbonden met een beveiligd circuit en dus niet openbaar. Simpel gezegd betekent dit dat de beelden privé blijven en alleen toegankelijk zijn voor diegene die gemachtigd zijn.

Hoe werkt CCTV?

Beveiligingscamera's vormen de basis van een CCTV-systeem. Deze camera's worden strategisch geplaatst binnen en/of buiten een bedrijfspand. Er worden altijd maar beelden verzameld die worden overgebracht naar een beveiligd netwerk, waar het in realtime kan bekeken worden of opgeslagen worden voor toekomstige acties.

Voordelen CCTV?

  1. Zichtbare camera's hebben een afschrikkend effect op indringers of personen die niet toegelaten zijn op de locatie.
  2. CCTV biedt waardevol bewijsmateriaal aan dat kan helpen bij het identificeren van mogelijke daders.
  3. Bedrijfseigenaren zijn in staat om toezicht te houden op dagelijkse activiteiten met oog voor veiligheid en efficiëntie.
  4. Beheerd vanop afstand kan het bedrijf in de gaten worden gehouden vanop eender welk toestel en locatie.

 

CCTV is een must-have om je bedrijf te beveiligen. Op die manier krijgen de eigenaars gemoedsrust en veiligheid van hun eigendommen, werknemers en klanten.

Weet je niet waar te beginnen bij het opzetten van een CCTV-omgeving? Geen paniek, want dit is niet voor iedereen weggelegd.

Wij, en in het bijzonder onze specialisten, werken graag een opzet uit waarbij je bedrijf optimaal wordt beveiligd. Contacteer ons voor verdere stappen.