Camerabewaking tijdens sluitingsdagen

Camerabewaking is een investering in bescherming en gemoedsrust die van onschatbare waarde kan zijn. Tijdens sluitingsdagen of verlofperiodes is er niemand aanwezig op het bedrijf en vormt dit het ideale doelwit voor indringers. Wij onderstrepen het belang van camerabewaking bij bedrijven!

 

De meerwaarde van camerabewaking tijdens sluitingsdagen? Dit is waarom:

 

Preventie inbraak en diefstal

Camerabewaking is een afschrikmiddel voor potentiële inbrekers. Het zien van één of meerdere camera's ontmoedigt om in te breken op jouw bedrijfsterrein.

Heb je meerdere vestigingen? Geen probleem, onze multisite camerabewaking oplossingen zorgen ervoor dat elke vestiging optimaal beveiligd is. 

Bewijsmateriaal

Als er toch een inbraak of incident is geweest tijdens een sluitingsdag, dan bieden de camera's voor duidelijk bewijsmateriaal. Dit kan bijvoorbeeld helpen om de personen te identificeren en hen op te sporen door de politie.

Toezicht en controle

Dankzij een camerabewakingssysteem en een goed Video Management Software (VMS) heb je vanop afstand toezicht op het volledige bedrijfsgebouw of -terrein. Zelf wanneer je niet fysiek aanwezig bent op de locatie heb je via een app of software steeds toegang tot de beelden.

Gemoedsrust

Ga met een gerust gevoel de sluitingsdag of verlofperiode tegemoet. Die rust en bescherming is van onschatbare waarde voor bedrijfsleiders.

Toegangscontrole voor extra veiligheid

 

Onze experts helpen je op weg. Is camerabewaking iets voor mij?

Vraag je gratis offerte of demo!