Op 5 februari 2020 heeft DAVO Group (voormalige Davo Communications bvba) een overeenkomst gesloten om de aandelen van zijn sectorgenoot IP-Communications over te nemen.

Kenneth Remue , gedelegeerd bestuurder DAVO Group: “Vanaf heden bundelen we onze krachten.  Kort geschetst zal DAVO Group de verdere groei van IP Communicaties ondersteunen door het delen van zijn know-how en expertise.” In 1 klap zullen de klanten van IP Communications kunnen genieten van een brede waaier aan extra geïntegreerde diensten waaronder netwerksecurity, WiFi, camerabewaking en diensten rond gestructureerde bekabeling.

Cemal Battal, general manager IP-Communications: “We onderhielden reeds jaren lang goede contacten met de mensen van DAVO Group . Met deze overeenkomst tillen we onze samenwerking tot een hoger niveau en kan ik in mijn nieuwe rol als General Manager blijven inzetten op de groei van IP-Communications. Het stemt mij gelukkig te weten dat de klanten van IP-Communications kunnen blijven rekenen op onze inzet en toewijding met net dat tikkeltje meer.”

DAVO Group

Als ICT integrator kan men op DAVO Group terecht voor performant en betrouwbaar IT maat- en denkwerk in een communicatief sterk evoluerende digitale wereld. Wij denken mee in functie van de klant en bieden IT-oplossingen aan vanuit een stabiele en performante bedrijfscultuur. Pro-actief denken en oplossingen aanbieden maakt van DAVO Group een relevante co-creatie partner voor klanten en leveranciers.

Oplossingen & diensten

 

Benieuwd wie DAVO Group en IP Communications nu zijn? Bekijk ons verhaal.