Davo Communications wordt DAVO Group en ontwikkelt nieuwe business units

Binnen een actuele IT context, waar technologie voortdurend evolueert, moeten organisaties en ondernemingen hun systemen niet alleen vlot kunnen aanpassen. Ze moeten ook geïnformeerd worden, meer dan ooit, omtrent hun technologische opties voor de toekomst. Vanuit deze vaststelling ontwikkelde het Gentse Davo Communications zich de laatste jaren meer en meer tot een one stop shop voor performant en betrouwbaar maatwerk in een communicatief sterk evoluerende digitale wereld.

Omdat Davo Communications in functie van de klant wil kunnen meedenken en oplossingen aanbieden vanuit een  stabiele en performante bedrijfscultuur, werd het tijd om ook de verworven kennis tegen het licht te houden én te vertalen in een aangepaste bedrijfsstructuur.

Davo Communications wordt met ingang van 1 januari 2019 DAVO Group met drie complementaire business units: DAVO Data, voice & vision, DAVO Consulting en DAVO Cabling.

Drie nieuwe business units die Davo Group de mogelijkheid bieden om binnen tal van sectoren (openbare gebouwen, zorgsector, kantoorgebouwen, industrie…) op een pro-actieve manier oplossingen uit te werken. 

  • Bij DAVO Data, voice & vision gaat het bijvoorbeeld over extreme bereikbaarheid via networkoptimalisatie of data oplossingen.
  • DAVO Consulting focust onder meer op analyses en sectorgerelateerde netwerkarchitectuur.
  • DAVO Cabling is fundamenteel om bijvoorbeeld van bij de start van een bouwproject betrokken te worden.
DAVO Group met drie complementaire business units: DAVO Data, voice & vision, DAVO Consulting en DAVO Cabling

Zaakvoerder Kenneth Remue: “De ambitie van DAVO Group is duidelijk: optimaal ondersteuning kunnen bieden aan de bedrijfsprocessen van onze klanten en daardoor met Davo Group een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat en de efficiëntie van onze klanten, inclusief kostenbesparende oplossingen die zorgen voor een terugverdieneffect!”

“Met meer dan tien jaar ervaring bezit DAVO Group intussen de kennis, betrouwbaarheid en stabiliteit van een grote speler maar heeft tegelijkertijd ook de serviceflexibiliteit van een kleine speler. Een snelle interventie, probleemoplossend vermogen, totale ontzorging en excellente service voor elke klant, daar streven we met het hele DAVO team naar!”

DAVO Facts & Figures

  • DAVO Group stelt 21 mensen te werk (2019) - Klaar om ons te vervoegen? Bekijk onze vacatures!
  • DAVO Communications verwacht in 2019 een groei in het klantenbestand tot 1500 bedrijven, waarvan er tot 1000 hun telefonie over internet zal laten verlopen
  • DAVO Communications wint de European BeActive Workplace Award 2018
  • DAVO Cabling verwacht een verdriedubbeling van personeelsbestand en van omzet

Ontdek hier ook hoe het allemaal begon!