Met enorme fierheid mochten we vorige week het diploma van Trends Gazelle 2022 in ontvangst nemen. Een bevestiging van een knalprestatie van een #totallyDAVOted team, maar vooral ook van onze partners en klanten. Wij zijn enorm blij dat we het afgelopen jaar meer waarde dan ooit hebben gecreëerd om Belgische KMO's, steden & gemeenten en zorginstellingen te helpen groeien en tegelijkertijd zelf ook als organisatie enorm te groeien.

In de categorie van middelgrote ondernemingen binnen Oost-Vlaanderen mogen wij fier zijn op onze 61e plaats.

 

Gazelle aan het woord

"Het is onze missie om voor onze klanten een duurzame partner te zijn door hen te helpen het rendement uit technologie te maximaliseren en af te stemmen op hun doelen, mensen en processen."

Kenneth Remue - CEO DAVO Group

 

Zet zelf de stap richting een Trends Gazelle

Kennisdeling is iets wat we aanhouden en zo hopen we om in de toekomst een volgend doel te behalen om ook onze klanten toe te laten treden tot de Trends Gazellen. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen en technologie de bepalende rol spelen voor toekomstige Trends Gazellen.

Zelf een flinke stap zetten om Trends Gazelle te worden? Wij bieden oplossingen voor elk project op vlak van telefonie, connectiviteit, cloudoplossing, Microsoft Teams... 

IT-oplossingen op maat, aangepast aan je project • DAVO Group