DAVO Group is voor de eerste keer genomineerd als Trends Gazelle Oost-Vlaanderen 2022 onder de categorie middelgrote ondernemingen!

Wat is een gazelle?

Ieder jaar screent Trends Magazine alle (meer dan 1.000.000) ondernemingen in België. Per provincie selecteert men 250 bedrijven. In de categorie middelgrote ondernemingen zijn er dat voor Oost-Vlaanderen 100. Gazellen worden gekenmerkt door een aantal factoren:

  • snelgroeiende bedrijven
  • vormen een integraal onderdeel van ons economisch landschap
  • hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in de regio
  • het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. 

 

De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.
 

Fier op onze nominatie

We zijn uiteraard enorm dankbaar en fier met deze nominatie. Dit is een prestatie van het hele team, maar ook van onze partners en klanten. We zijn enorm blij dat we het afgelopen jaar meer waarde dan ooit hebben gedeeld om Belgische ondernemingen te helpen groeien en tegelijkertijd zelf ook als organisatie enorm gegroeid te zijn. 

Inzetten op kwaliteit en kennisdeling dienen we ten allen tijde aan te houden, zodat we ertoe kunnen bijdragen dat ook onze klanten tot de nieuwe Trends Gazellen behoren. 

Goed samenwerken en steeds op zoek gaan naar optimalisatiemogelijkheden is in deze speciale tijden des te belangrijker om de continuïteit van de onderneming te blijven behouden.