Security & digitale werkplek

Wanneer het gaat om investeringen op vlak van it-diensten, brengt het onderzoek van Gartner duidelijk naar voor dat security en netwerkbeveiliging top-of-mind is bij de IT-managers.

Hoe goed is uw IT beveiligd? Sophos geeft de komende maand enkele live sessies om je netwerk veilig te maken.

Opvallend, volgens de bevraging dalen de investeringen in de digitale werkplek. Er is inderdaad heel wat geïnvesteerd tijdens de coronapandemie, maar veel bedrijven werken op dit moment nog niet optimaal en efficiënt. Thuis- en flexwerken zal niet meer weg te denken zijn in de toekomst.

Ontdek ons 3CX communicatiesysteem!

Zelfde conclusie

Eind vorig jaar maakte Beltug al de resultaten van haar onderzoek bekend. De belangrijkste IT-prioriteiten van Belgische bedrijven liggen helemaal in dezelfde lijn als dit onderzoek.

Security, cloud en data winnen heel veel aan interesse.

Tijd om dit om te zetten in realiteit.

 

Bron: Computable

 

 

Sophos Gold Partner

Als Gold Partner van Sophos kunnen wij heel gemakkelijk beroep doen op hun producten en diensten. De monitoring via het Sophos Central geeft ons de controle en het overzicht over zowel ons eigen netwerk als dat van de klant.

Onze engineers en business consultants behalen de nodige certficaten om als erkend Sophos verdeler de klanten te helpen bij hun netwerkbeveiliging en -optimalisatie.

We kunnen ook steeds rekenen op de support van Sophos. We hebben onze eigen supportdienst, maar als de vragen toch te technisch worden, kunnen we steeds beroep doen op de kennis van de experts.