Beltug organiseert elk jaar zijn Priorities Compass-onderzoek waarbij ze aan Belgische IT-beslissers vragen wat hen bezighoudt.

5 onderwerpen kwamen naar voor als belangrijkste IT-prioriteiten: cybersecurity, data, cloud, hybride werken en regelgeving.

Cybersecurity

Steeds meer bedrijven worden geconfronteerd met cyberaanvallen. Proactieve bescherming om deze aanvallen tegen te gaan is een must.

Onze oplossing voor een veilig netwerk

Deze waarschuwingen wijzen nogmaals op het belang van een goede firewall. Met de netwerkbeveiliging van Sophos heeft u de allernieuwste firewall mogelijkheden die uw bedrijfsnetwerk afschermt van ongewenst bezoek. Sophos gaat nog een stap verder. Zonder extra hardware te installeren kan u uw eigen pakket samenstellen op maat van uw bedrijf met o.a. een volledige webapplicatie firewall, anti-spam voor email, encryptie en DLP.

Bent u niet zeker of uw bedrijfsnetwerk optimaal beveiligd is of heeft u de tijd niet om dit aan te pakken? Wij helpen u graag bij het voorkomen van deze aanvallen en voorzien de nodige aanpak van uw netwerk.

Contacteer ons via het contactformulier, info@davogroup.be of 09/245 66 45 en we werken samen naar een oplossing.

Hybride werken

De uitdagingen van het telewerken blijven en de nieuwe uitdagingen van de terugkeer naar kantoor komen erbij. Bedrijven zoeken steeds naar geschikte oplossingen om aan al deze zaken te voldoen. Op welke manier bieden we onze medewerkers de meeste flexibiliteit en zorgen we ervoor dat ze overal bereikbaar zijn.

Onze oplossingen met het 3CX communicatiesysteem geven hiervoor de oplossing.