1 partner, 1 aanspreekpunt

Reynchemie - oplossing cloud telefonie KMO Flex - DAVO Group

Situatie / uitdaging

Reynchemie is sinds 1988 een succesvolle onderneming met innovatieve producten voor zowel nieuwe contstructies als reparatie- en renovatieproducten voor oude geklasseerde monumenten. Als partner voor hoogwaardige techniek en topservice moet ook de telefonische bereikbaarheid en connectiviteit van hoge kwaliteit zijn.

  • Meerdere mensen moeten op hetzelfde moment bereikbaar zijn
  • Klanten moeten meteen geholpen worden bij het inbellen
  • Ontvangst verbeteren in het magazijn
  • Efficiënte bereikbaarheid van interne collega's via softphone
Reynchemie - DECT antennes magazijn - DAVO Group

Analyse en gratis demo

DAVO Group adviseerde Reynchemie om een vrijblijvende analyse uit te voeren van de telefonie en een gratis demo in te plannen. Vanuit deze analyse komen enerzijds heel wat pijnpunten aan het licht waar we meteen een geschikte oplossing voor opstellen. Reynchemie heeft hierbij de keuze om hier al dan niet mee verder te gaan.

Uit deze analyse bleek onder meer dat:

  • De dekking in het magazijn niet aanwezig was.
  • De telefonie geen contact center of andere features bevat.

 

Oplossing

  1. DAVO KMO Flex, een unified communication platform met extra features naar de noden van het bedrijf. Elke medewerker krijgt hiervoor alle middelen en toegang tot alle mogelijkheden van het platform. Vooral de contact center features vormen hier een doorslaggevende factor.
  2. Voor de dekking en connectiviteit in het magazijn werd dit voorzien van DECT-antennes zodat iedereen steeds bereikbaar is.
  3. Door deze optimalisatie werd de stap naar internetverbinding ook meteen gelegd.

 

DAVO Group - 1 partner, 1 aanspreekpunt

1 partner, 1 aanspreekpunt

"De keuze voor één en dezelfde partner voor zowel telefonie als internet maakt het ons gemakkelijk te communiceren over deze diensten. Dankzij het centrale aanspreekpunt en het ticketingsysteem worden onze vragen snel en correct behandeld."

 

 

 

How can we connect you?

Contacteer ons