Mobiele abonnementen?

Naast je vaste telefonie overweeg je best eens de keuze om daarnaast ook mobiele abonnementen aan te bieden aan de werknemers. Weet je niet meteen waarom?

Wij zetten je op weg:

Bereikbaarheid

Dankzij mobiele abonnementen stel je je medewerkers in staat om overal bereikbaar te zijn. Dit vergroot de flexibiliteit omdat de werknemers niet beperkt zijn tot de vaste kantooromgeving. Door het hybride werken zijn mensen gesteld op flexibiliteit en willen ze overal hun werk kunnen aanvatten.

Samenwerking

De snelheid en efficiënte van zakelijke communicatie krijgt een enorme boost. Iedereen geniet van een mobiel abonnement en heeft daardoor toegang tot heel wat extra communicatiemogelijkheden (bellen, chat, video, e-mail, documenten...). Op die manier kan op eender welk moment de juiste informatie geraadpleegd worden om zo sneller tot beslissingen te komen.

Betrokkenheid

Het aanbieden van mobiele abonnementen geeft de medewerker een gevoel van waardering en een teken dat je bereid bent om te investeren in de professionele omgeving.

Reiskosten

Zelf heb je zicht op de uitgaven, maar ook de medewerkers moeten niet wakker liggen van hun kosten als ze een internationale reis moeten maken. Laat hen met een rustig gevoel vertrekken naar die belangrijke beurs of klant en jij hebt vooraf een duidelijk beeld van de mogelijke kosten.

Beveiliging

Net zoals op de computer kunnen mobiele toestellen worden geïntegreerd met beveiligingsmaatregelen. Toegangscontrole, versleuteling, SSO... zorgen ervoor dat de gegevens worden beschermd.

Connectiviteit

Werk je met vaste mensen op kantoor en heel wat mensen die op de baan zijn? Je vaste bedrijfstelefonie combineren met mobiele telefonie levert heel wat voordelen op.

Wil je niet iedereen een mobiel abonnement geven maar toch iedereen geconnecteerd laten blijven? Met behoud van interne nummers kan je gemakkelijk de binnendiensten in contact laten komen met de buitendiensten, geen zoektocht meer naar specifieke nummers, maar één centraal telefoniesysteem voor alle collega's.

 

Overtuigd? Wij helpen je graag met de juiste keuze van mobiele abonnementen. Contacteer ons en wij bekijken de meest geschikte oplossing, op maat van jouw gebruikers.

Contacteer ons