De Cyberscan, de tool die kmo's en zelfstandigen adviseert over cyberbeveiling, werd deze week gelanceerd door de Federale Overheidsdienst Economie.

Extra kwetsbaar

Steeds vaker worden bedrijven slachtoffer van een cyberaanval. We ontwikkelen ons veel meer digitaal en in de verdere fase van digitalisering worden we extra kwetsbaar voor aanvallen. Het doel van de cyberbeveiliging is om  alles van de IT-infrastructuur te beschermen (gegevens, bestanden, facturen...).

Doe de cyberscan!

 

Wat na je cyberscan?

Door de scan krijg je advies over hoe je het bedrijf kan beschermen en beveiligen, maar daarmee is die bescherming er nog niet. Wij helpen je met het uitrollen van je netwerkbeveiliging!

Samen beschermen en beveiligen we je bedrijf!

 

Maak meteen je afspraak om je cybersecurity te bekijken.

 

Sophos Gold partner

Als Gold Partner van securityspecialist Sophos kunnen wij heel gemakkelijk beroep doen op hun producten en diensten. De monitoring via het Sophos Central geeft ons de controle en het overzicht over zowel ons eigen netwerk als dat van de klant.

Onze engineers en business consultants behalen de nodige certificaten om als erkend Sophos verdeler de klanten te helpen bij hun netwerkbeveiliging en -optimalisatie.

We kunnen ook steeds rekenen op de support van Sophos. We hebben onze eigen supportdienst, maar als de vragen toch te technisch worden, kunnen we steeds beroep doen op de kennis van de experts.