Glasvezel netwerkbekabeling

Glasvezel netwerkbekabeling

Voor ondernemers is digitale bereikbaarheid steeds belangrijker, de vraag naar grote hoeveelheden breedbandcapaciteit neemt daardoor exponentieel toe. Door de toenemende groei van digitalisering lopen ondernemers het risico dat huidige verbindingen overbelast raken en ontoereikend zijn voor het verrichten van de werkzaamheden. Met een glasvezel netwerk is optimale betrouwbaarheid, maximale snelheid en enorme capaciteit binnen handbereik. Dit stelt ondernemers in staat om te anticiperen op de stijgende capaciteitsvereisten die toekomstige ontwikkelingen zullen stellen.

Netwerkinfrastructuur van A tot Z

DAVO Cabling is in staat glasvezel netwerken van A tot Z gecertificeerd op te leveren. Het glasvezel netwerk kan zowel voor data, telefonie als televisie gebruikt worden.

Wij bieden u een totaalpakket aan:

  1. Ontwerp
  2. Engineering
  3. Projectmanagement
  4. Aanleggen of inblazen bekabeling
  5. (Pre)assembleren
  6. Keuring, meting, onderhoud en certificering
  7. Service

Kwaliteit

Wij hebben jarenlang ervaring in het uitvoeren van grote (en minder grote) in- en outdoor glasvezelprojecten. Als bedrijf testen en keuren wij glasvezel installaties conform de klantspecificaties, -normen en -standaarden. Onze montageteams bestaan uitsluitend uit gecertificeerde glasvezelmonteurs. Voor de benodigde metingen, zoals OTDR en PMD, beschikken wij over gekalibreerde meetapparatuur en gespecialiseerd personeel om de kwaliteit van de installatie te waarborgen.

 

Koper netwerkbekabeling

Serverruimte

Make your next shot your best shot!

Contacteer ons