Flexibele werkplekken nemen stilaan hun intrede in bedrijven om zo het werken op afstand ook mogelijk te maken. Deze andere manier van werken zorgt er ook voor dat er heel wat innovaties naar boven komen bij de IT-afdeling. Op welke manier kunnen zij de fysieke infrastructuur up-to-date houden om zo te voldoen aan de verwachtingen van de zaakvoerders en daarbij ook veilig te blijven tegen cyberaanvallen.

Om de investeringen op lange termijn rendabel te houden, is er nood aan gemotiveerde en energieke IT-medewerkers.

Managed services

Wat als je deze zaken kunt uitbesteden aan een professioneel team? Zo behoud je IT-team in alle rust de volledige controle op het systeem.

De verwachtingen binnen de IT-sector gaan in de richting van het verbinden van de werknemers op afstand gecombineerd met efficiëntie, flexibiliteit en productiviteit.

  • Welk effect kan een downtime hebben op onze activiteit?
  • Wat zijn de gevolgen voor onze medewerkers?
  • Is mijn systeem veilig genoeg?

De complexiteit van al deze modellen vertalen wij naar een optimale gebruikerservaring. Op vlak van netwerk, connectiviteit, telefonie en collaboration kan u heel wat uitsparen. Neem voorsprong op de concurrentie!

  • Onderhoud
  • Administratieve zaken
  • Automatische updates

Managed services • DAVO Group

Bekijk eens in jouw bedrijf hoe de IT-aanpak eruit ziet. Kan jij je genoeg focussen op de strategische IT-prioriteiten?

Maak tijd en energie vrij

Besteed geen kostbare energie aan tijdrovende en minder essentiële taken zoals upgrades, onderhoud, updates, veiligheidspatches... 

Het beheer en onderhoud van uw software en/of infrastructuur worden volledig of gedeeltelijk door DAVO Group uitgevoerd. Uw eigen IT-mensen kunnen focussen op bedrijfsprocessen, kunnen vooruitdenken en zelfs zorgeloos een vakantie plannen.